Sunday, June 21, 2009

Mee Goreng Nekrock & Summer Project


Anak cili yg dah besor about 1 mth umornya, yehhhh leh lah nanti Nek petik cili eh:)

Haaaaaaa ni last week nek potong cili kering yg bawak balik dari Msia, bijiknya Nek tabur dalam pasu ni pastu timbus tanah, lalalala dah tumbuh merecup

Anak cili dah keluar baru semai 1 week ago

Nek amik buah tomato yg masak dari pokok yg dah KO tu, semai semula dalam tanah, yehhhhhh dah tumbuh tu:)

Tomato plant planted last year tapi dah KO, banyak gak lah dapat tomato dari pokok ni


Sila makan semua cucu2 nek:))
Alamak lufa lak nak boh timun lalalalala


5 comments:

Anonymous said...

Kak nek, terliur saya....:p

zailamohamad said...

waaaahhh..macam sedap jer..

Camii said...

Seni Hijau jugak Nek ni yaaa :)
Daun kari n d.pandan bila nak tanam :P

p/s- mee Nek nampak sodap dari mee mamak penang ,Meooowwwww !

Nek Rock said...

- yooo anon dear,

saja nek kasi sapa2 yg lapa terlior..hahahaha

- yoo zaila dear

macam sedap kan..yum yum memang sedap tu..hehehe nek masok bakul angkat sendiri, lalalallaa

- yooo camiiiii

nek leh wat segala seni cami tatau ke..hahahaha

alaaaaaaaa daun kari ngan pandan beli jer lah pastu masok freezer:)

haaa mamak penang nangis kalau nek buka warung sebelah dia, hahahahaaa

thanks to all, muahhh

hOtMaMa said...

yer ke nek nih?? kompius jap.. tp tak leh tahan la nengok mee goreng neh...trus laparrrrrr!!