Friday, July 10, 2009

Excessive Heat Watch

Phewwwwwww, yesterday was a THIRST DAY (thursday) and today is a FRY DAY (friday) lalalalala.

Summer oven is ON now in Phoenix, AZ. Oven will be ON for about 3 months during summer till September, OUCHHH

Temperature for today, 111 F ( 44 C), tomorrow will be 112 F and sunday will be 113 F, phewwwwwwwwwwwww , helpppppppppp!!


http://weather.msn.com/local.aspx?&wealocations=wc%3aUSAZ0222&q=Sun+City%2c+AZ&setunit=F

6 comments:

hmylieen said...

nekkkkkkkkkkkkkkk apa lagi selam jelah dlm pool tuuuu....kekekkeke kasik lencun lencun time fanas fanas niiiiii...vogel vogel hahahahha

Nek Rock said...

yooo leen dear cakkkkkk,

erkkssss phewwwwwwwwww

kasi lencun2, kang nek kuar terus namfak mataaaaaaaaaaa jer lain sema dah hangus..hahahahaha

nak vogel2 kena memalam, shhhhhhhhh kang jiran skodeng terus masok ICU tgk nek..hahahahaa

Mutiara said...

Nek kita di bawah the same dome...

Nek Rock said...

opppss yooo kak sal dear,

mmm garing lah kita yaaa soon, hehehehee

adeQ said...

tu kira nasib baik laa masuk ICU...perghh dasattt kekke...

Nek Rock said...

oittttttttttt deq cakkk,

heheheeh shhhhhhhhhhhhh kang ramai yg masok ICU, mak dah tak ada jiran lagi..ahhahaha

love u deq muahhh