Thursday, August 27, 2009

Asam Pedas Nekrock

Terima kasih to Kak Sal (AM) yang telah bersusah payah mengirim hasil tanaman dari kebunnya:)

Psstt Kak, half of the okra dah masok dalam periuk asam pedas, lalala

Any special request for Asam Pedas Nekrock?


9 comments:

hmylieen said...

nekkkkkkkkk mmg saje jekan suh org yg posa ni terliur phewwww...nak kena sesah nek ni dapnya asam fedas ekk

Kak Ezza@makcik Blogger said...

sodap nya Nek...ikan apa tu....
pakcik makan ke asam podeh ni.....

Nek Rock said...

- yooooooooo lieen, hahahahaa tu lerrrrrrrrr aritu ko sakan tunjuk nek gambo murtabak kan kan, haaaaaa skang tengok lak asam fedas nek..lalalalaa

- yoooooooooooo ezza dear

kepala ikan tenggiri tafiiiiiiii kepala yg besooooooo tu..1 kepala dorang kerat 4, nek masak 2 jer..ehhehehe

ishh pakcik mana makan kepala2 ni, ikan dorang kurang sket makan

pssttt bagus gak, kalau tak nanti nek makan tak cukup..hahahaa

salam ramadhan ezza, muahh

Muz said...

nyum nyum nek...dapnya. Terliur dah muz tengok ni :). Huu tercabar sungguh keimanan tgk asam pedas nek niii.

Nek Rock said...

yoooooo muz dear,

hehehhe tak per nanti berbuka leh masak yaaa

kalau nak special request boleh gak, nek antor dari usa, lalalala

angus poot said...

asal kita nampak cam kari kepala ikan jer nihhhhhh hahahaa...
nek nihhhh... adehhhhhhhhh laporrrrrrrrrrrrr

Nek Rock said...

yooooooooooooo ngusssssssssss dear,

hahaha mata berpinor namfak kari lak dia, lalalalala

lapor jap nek amik kan nasi..ehhehehe

Minn said...

resepi nya ble sedekahkan ke nek?

Nek Rock said...

oppss yoooooooooo minn dear,

heheheeh nak resepi eh, phewww boleh aja, email nek yaa nek dear:)