Sunday, September 20, 2009

Salam Aidil Fitri

Dear valued customers and visitors,

Sempena kedatangan lebaran yang mulia ini Nek mohon ampun dan maaf kepada semua, salah silap terkasar bahasa terlebih kata selama kita bergurau senda. Selamat Menyambut Hari Lebaran buat semua umat Islam di mana jua anda berada. Maaf Zahir & Batin.

Credit to Malim for the Raya card. Thank you again dear:)


Love from Phoenix, Arizona
Nek

20 comments:

FLEUR DE LiS said...

Selamat Hari Raya Nek! Mohon ampun & maaf kalau ada salah silap, terkasar bahasa ye Nek. Hope you have a blessed Eid with your loved ones.

Miss you Nek!

*HUGS*
Fawwa

Ina said...

Dear Nek,

Selamat Hari Raya and Maaf zahir Batin... take care.

Kak Ezza@makcik Blogger said...

kak
Salam lebaran dari kami di sini buat akak dan pakcik di sana...
kalau ada terkasar bahasa dan terguris hati, ampun maaf kami hulur kan...

Kak...cantik nya baju!!!!

Camii said...

Salam Syawal dari Camii ....Meowwwww!

p/s- Hmm naper Malim tak calit eye shadoww terang ekkk :P

Nek Rock said...

- yoooo fawwa dear,

nek pun minta maaf kalau ada salah silap selama kita bergurau senda ya and selamat hari raya

miss u too, muahhh

- yooo inna dear

selamat hari raya to u and family, muahhhh

- yooo dear eza

selamat hari raya eza and family,kak pun sama2 minta ampun dan maaf dari eza and aziz yaa, kalau ada tersalah kata terkasar bahasa

psttt baju tu buat masa balik hari tu:)

- yooo cami meowwwwww:)

selamat menyambut lebaran, muahhh

opss taun ni eyeshadow malim abis..hehehee

thanks to all, muahhh

rin tomel said...

wowww weee tergamam i tgk gambar youuuuu.. gojes!! hehehehe aik.. ini tahun malim x edit taik lalat ek nek??... hehehe puas rin compare ngan gambar last year haha..tapi pape pon masih cun n rawkkkkk...

Selamat Hari Raya Nek.. mintak ampun n maaf yer.. halal kan mana yg terlebih n terkurang .. jgn lupa upload gmbr raya kat sana tau... bleh rin tgk nek masak apa thn ni :)

muahhhhh

hmylieen said...

nekkkkkkkkkkkkk salam aidilfitri maaf zahir dan batin, kalo ada salah dan silap terlebih terkurang selama kita bekerjsama dlm bidang ini cehhhh harap dimaafi yee....luv u always muahsssssss!!

Muz said...

nek....
u look gorgeous sgt. Anyway Muz nak mintak maaf andai ada salah dan silap kepada nek and semua customer & visitor afbutik. Salam Aidilfitri dari Muz & family. Muahhh

Izz yg jauh di mata tp dekat di hati said...

Nekkkk u look gorjes... Nek dh kurusssss huhuhu.. Selamat hari raya maaf zahir dan batin.. Klu ada terkasar bahasa tersilap kata harap dimaafkan..
Thn ni pun ijau gak eh.. Last yr pun ijau.. Take care!!!

Nek Rock said...

- yooooooo rin tomel

ofocottttttttt malu2 i, u kata macam tu..hahahaha

hahaha taik lalat cari makan tu, hehehe

nek pun sama2 yaa rin, salah silap semasa bergurau senda, kalau terkasar bahasa, so skang dah 0-0, lalalaa

heheeh kalau nek ingat nanti nek snap pics eh:)

- yooo lieen dear

selamat hari raya, nek pun minta maaf kalau ada terkasar bahasa tersilap kata, u r the best helper lieen, love yaa too, muahhh

- yoooo muz dear

oppsss malu2 nek..hehehe

selamat hari raya muz and family, kalau ada yg tersilap kata selama kita berurusan yaa, muahhh

- yooooooooo izzzzzzz dear

pheww memang tetas kang baju nek ni..hahahaha

erkss kurus belah atas jer..sebab tu bawah nek cover2..ahhaha

a'a lah izz banyak lak baju ijo, pssttttt baju izz nek simpan taun defannnn, yehhhhhhhh nek dah ada baju utk taun depan ijo gak..ahahaha

selamat hari raya ampun maaf dari nek utk izz sekeluarga, muahhh

adieza said...

yuhuu nekk..

selamat hari raya!! ampun dan maaf kalau ada salah silap mana2 yg terkasar bahasa...

wahh lawa baju raya nek!! :)

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Selamat Hari Raya Nek!!

Malim said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin... Halalkan mana yang termakan terminun, terhutang ker ye nek.. he ehee.. opocot lupa la nak buang taik lalat

Nek Rock said...

- yuhuuuuuuuu eza dear:)

sama2 yaaa eza, nek pun minta maaf gak, selamat hari raya, muahh

hehe nek dah ada few yrs nya baju raya, harap2 muat lah bila tiba masa nya..lalalala

- yoooooooooooo AY dear

selamat hari raya maaf zahir dan batin, muahh

ppssttt AY dah leh ronggeng lom:)

- yooo malim dear

nek pun minta ampun dan maaf yaa kalau ada terkasar bahasa semasa dok pot pet kita:)

alamak ada terhutang ke, nek kena selak2 buku 555 lah...ahahahhaha

hahaa taik lalat melekat tu yg malim tercicir eh

anyway thanks a lot malim for ur kind help, selamat hari raya

zany said...

selamat hari raya nek, maaf zahir batin.
real kad lambat tahun ni, he, he....

rifaie said...

selamat ari raya nek..
maaf zahir batin..

-silent reader, masuk pon cuci mata. Insyallah pas raya ni nak try order ngan nek.

adeQ said...

selamat hari raya makkkk..huuhuuwaaaaaa....

adeq mintak ampun ujung ambut sampai ujung kuku kaki (lom fotong lak)...

dah bape taun daaa baju kaler ijoo jek..ishkk cam tak penah tgk lak baju mak pakai nih...ke malim letak bling2 tuh ishk...anyway canteq baju nya...wajah pun kepot2 leh masuk cover mag...muahhhsss makk love u forever

ADEQ

Nek Rock said...

- yooooooo zany dear

selamat hari raya maaf zahir dan batin dari nek gak yaa:)

oppss real kad on the way eh, thanks again zany muahhh

- yooo rifaie dear

ooo silent skodengs eh, hehehe, anyway selamat hari raya maaf zahir dan batin dari nek

ok dear no problem kalau ada apa2 yg berkenan just email nek, thanks for visiting, muahh

- yoooooooo deqqqq dear

mak pun minta ampun dan maaf pada adeq kalau ada terkasar bahasa terlebih kata selama ni ya (memang ada pun kan kan, lalala)

haa lah skang baju mak banyak ijau, yg ni tokma kasi kain, taun depan pun ijau yg kak izz kasi kain ehhehe, 2011 kalau mak fanjang umur baru tukar color, pakai kain dari kak rin:)

erkkss baju tu baru terai test, kedut pun ada lagi tak gosok..hahahaa

eh eh leh mak masok majalah manggis kan kan( majalah baru nak lawan mangga, hahahaa)

anyway selamat hari raya deq, love u always, muahhh

Anne said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri AF!

Nek Rock said...

yooo anne dear,

selamat hari raya maaf zahir dan batin dari nek yaa, muahh