Saturday, October 17, 2009

Millions Thanks

Opss salah zipcode , phewwww nasib tak di hantar balik ke Msia:))

Jeng jeng jeng



Thank you Aida for all the trouble you took to send us this valuable package of cendawan tekukur and white tomyam . We appreciate your kindness.
Jauh perjalanan barang2 ni, Nek will mailed to AM fulak (pssttt kak sal cukup ke 1 sudu, hahahaha)

7 comments:

K i a H R o N g G e n G said...

satu sudu ja utk AM isskk neekkk...

2 sudu baru cukup rasa lariiiiiii

Mutiara said...

Betoi Kiah, satu sudu buat habis duit pos jer hahahahaha. tambah ler kasi 2 sudu.

Nek Rock said...

erkksss yooo cik kiah ronggeng,

hahaha 1 sudu kasi AM lekat2 celah gigi dia udah ler eh, lallalala

yooo kak, tambah 2 sudu eh, nanti saya guna sudu kenit ok gak kan kan, hahahaa

Wangi74 said...

Mak aii..cendawab tekukur..orang kat msia ni puntakde jumpapun..mana beli ni eh.

Nek Rock said...

yoooo cik wangi dear,

heheheh adaaaaaaaaa pi cari kat pasor tani, ni customer nek yg tolong belikan sebab anak tokak nek dah ngidam menda ni..hehehehe

thanks for dropping by dear, muahhh

Camii said...

Hmm org utara panggil c.tekukur ni kulat sisir.camii pun dah lama x makan kulat ni tau. Ikan pekasam tamauuu kerr , or nak buat seniri ajeee...phewwww !!!

Nek Rock said...

yooo cami dear cakkkk:))

ooo utaqa fanggil kulat sisir eh..hehehe

ikan pekasam kalau fos ke usa takut tak lefas aaa cami, ni pun nasib lefas masok, phewww

kalau boleh lefas nek order makanan siap jer..ahhaha

tak per ikan masin senang nak cari kat sini:))