Wednesday, November 25, 2009

Salam Aidil Adha

Dear valued customers and visitors,

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Maaf Zahir & Batin !

Pada yang memandu, berhati hati di jalan raya, kalau makan ketupat, lemang dan rendang ingat2 Nek yaa:))

Love,
Nek

5 comments:

DeLinn said...

nek!!!!

senggol seround!

selamat ari raya nek. apasal tak cucuk H lebih2 tadi? kot dak, dapat saya coach seketul! hehehehe

rimamarhayu said...

selamat hari raya nek!!!nak blk kg dah ni.....have a nice holiday!!!

nazarita said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha Nek.....Nek masak apa utk raya nie?...masak sedap2 then anto bau kat m'sia k....happy holiday! muaaahhhhhhhhhhhh

Hanni said...

Slamat hari raya nek...hepi holidays!

Nek Rock said...

- yoooo delinn dear cakkk:))

hahaa tu nek baru cucuk2 jer kat H, kalau nek faksa mesti dafat kot..ehhehehehee

- yooo rima dear,

wahhh dah nak lik kamfung eh, have a safe trip dear

selamat hari raya to u too, muahhh

- cakkk eyta dear:)

selamat hari raya, nek tak masak aa gaknya tah2 makan megi jer..ehehhehehe, nek tunggu eyta hantar bau kat nek yaa

- yooo hanni dear:)

selamat hari raya, muahhh

thanks to all makan2 ingat nek tau, muahhh