Saturday, December 12, 2009

Nekrock's Summer Project - BERJAYA

Phewww pedas macam cili api, terjelir lidah makannya

Yehhh banyak lagi cili bergayutan celah2 daun

Experiment started in May 09, semai biji cili kering yang Nek bawa balik dari Msia. Pembesaran terbantut jap due to summer heat.

Cakkkk buah tomato nyorok bawah2 daun:)

Nek semai dari biji buah tomato masak


3 comments:

Camii said...

Woo, daun kesum mana? nak buat asam fedasss camner nikk.
meowwww!!!

hmylieen said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh nekkkk tanam fokok durian, rambutan, manggis sumer lepas tu leh jual depan umah kekekkekekekke

Nek Rock said...

- yooo cami meowwwwwww cakkk:))

daun kesom tak wat experiment leceh sket so kalau nak wat asam fedas beli jer lah kat oriental store..ehhehehe

- cakkkk lieen, eee tanam doyan, rambutan and manggis takut fokok tu beso nek dah tada nanti nak makan hasil nya...lalalalala