Monday, January 18, 2010

Announcement

Dear valued customers and visitors,

For requests of orders from online websites, Nek will take them up to January, 7th 2010. (msian date)

Nek will take a break for a while.

Nek will resume taking them again in February.

Please take NOTE!

SPECIAL REQUEST/ORDER akan dibuka in FEBRUARY. Thank you.

Love,
Nek

8 comments:

夢想 said...

暸天室曼雪兒曼雪兒av是男人就幫她脫春天情色貼片春天貼圖明星走光照片明星走光圖明星做愛明星合成特搜網明星正妹裸體明星人妻寫真明星激凸星野星野雅希星野亞希星光色情討論版星光討論星光討論版星光情色星光情色討論網星光情色討論板曼雪兒視訊情色av色情做愛sex成人 影片18 成人性愛線上 a 片色情 影片人妻a圖18 禁視訊聊天免費視訊聊天

Nek Rock said...

adehh menda lak ni, wa pu ser tau geng

j0t said...

dia antar nek code tu nek akekekeke

Nek Rock said...

oitttt jot cakkk:))

haaaaaa kalau antor code kasi wit ok gak yaa nanti kita leh bagi2, yehhhh:)))

Camii said...

Yuhuu,Nek cuti lama p umah K.Mutiara ka? Meowwwww!!!

Nek Rock said...

yooo cami meowwwwwww:))

nek coti rehat kat umah jer, kasi urat2 nek rest jap

muahh

j0t said...

ahahaha nek..nanti kita try uncode kan code tu ya nek..mana tau kita dapat beli umah yg kita tengok aritu nek..tak dapat umah dapat jacuzi dia pun da ok nek..leh tido dalam tu je ahahahaha

Nek Rock said...

oitttt jot cakkk,

hahaha ok jot pi cuba leraikan code kat atas tu,jot masih terbayang2 jacuzzi tu ek, lalallalaa