Saturday, January 9, 2010

Nekrock KENDURI!

Beef Rendang

Ayam Masak Merah

3 jenis Karipap Pusing/Pusar

Berseri2 muka Nek:)

Terima kasih daun salderi, di lain siaran masakkan lagi:))

Shhh, jangan kasi tau pakcik, Nek sorok few tupperwares dalam freezer, lalalalala


Yakk yakkk yehhh, Nek kenduri jap, banyak makanan ni..hehehehe
Few days ago, geng Nek called and citer dorang nak buat karipap pusing/pusar kalau ada sesapa yg berminat, Nek melompat kegirangan terus order and siap minta masakkan few other dishes.
Dear Kak Lina and Yati, a million thanks for the yummylicious food.
To those yg dok area Phoenix, Arizona, do call Yati - 4802553789

**Psstttt Kak Sal, amacam book the next flight to Phoenix:)

HAPPY WEEKEND TO ALL!!

5 comments:

Kak Ezza@makcik Blogger said...

Amboi nek...sedap sedap nya lauk...tu stok berapa bulan tu...

Nek Rock said...

Yooo Ezza dear cakk,

Oppsss entah lah berapa lama tapi kalau dah ada tu, asik nak makan jer lah..hehehe

Take care Ezza, muahh

nazarita said...

nekkkk...rendang n ayam merah tu breakfast dgn lempeng kelapa...hmmmmmm yummy yummy...pokcik lalu sebelah pun tak nampak!

Nek Rock said...

opsss yoooooooooo eyta dear,

adehhh lama tak makan lemfeng kelapa, yummyyy

bukan kata pakcik lalu jer..dia fanggil pun wat dekkkkkkkkkkkkkk jer ngadap lemfeng hahahaa

Camii said...

Nek, kari kepala ikan tak dak yaa..Nanti suruh K.Mutiara masak yg tuh plakk...
Meowww!!!