Tuesday, August 3, 2010

Oven Heat is Back!!

Today high at 105F (41C)
It was raining for the past few days, and now back to the *oven heat* again till September





Life guard with 2 vegas gals:))


11 comments:

Camii said...

comeinyaaaaaa kanak2 riang ittuu!
Meowwww!

Anonymous said...

nek,

x join sama ke?

zul

Nek Rock said...

Yooo cami dear cakk:)

Heeeeeeeee depa dok dalam pool dari 1 - 4.30pm

Keluar pool kaler dah tukor cekelat..ekkekekek

Yoo zul dear,

Nek kuar ke gym and pi post ofis, balik2 tgk dorang masih berendam, muka dah merah padam, kulit dah lebam

Pastu atok nya mandikan, kasi makan, sekarang both and life guard dah bongkang tido..hahahaa, senyap jap rumah

angus said...

hehe bila dah pakai 'serkup' lagi laa 2-2 muka samaaaaa heheh :) kiutt betul...Panas-panas ni berendam sedap nya nekkkkkkkkk.. nek kang nek puasa pon time panas laa ekk???

Nek Rock said...

Yooo angus dear,

Kekekeeke serkup pun baru beli tadi, atok nya pi cari:)

Eeee memang bes berendam, tafiiiiiiii bila kuar kaler pun bes gak, cekelat lebam jadik nya

Yaaa posa taun ni during summer, so masa fanjang, terjelir lidah..kekeke

Next year lagi lah fanjang sebab beginning of summer masa posa, aku rasa nak lari jer ke tpt lain..heehhe

Anonymous said...

nekkkkkkk lari jer dlm pokok2 cactus tu next year hahahahaha...wahhh budak2 tu sumer brg dpt baru kalo tak hangkut dari LV hahahhaha

-lieen-

Nek Rock said...

Yooo lieen dear,

Errkkss lari dalam fokok kaktus, aku terjelir lidah terus, kekekee

Haa atok dia dah warning, ni sema beli baru, tak boleh bawak balik ke LV, sema tinggal sini, lalalalaa

Anonymous said...

seronoknya jadi budak2 ni kan..tak pikir apa...hihihi
sok jgn sibuk nak bawak suma balik..ye ler barang baru..taulah budak2 ni suma..pantang ada barang baru..cam yg kat rumah gak...pantang kering nak pakai...eeeee
-izz-

Nek Rock said...

Yoooooooo izz dear,

Haaaaaaaaa siap lah dorang nak balik..sema kena sorok..kekekeke

Kalau tak kang dorang sumbat jer lam bag yg deret2 tu

Biasa lah yaa izz dak2 asal dpt barang baru sonok, psstt bukan budak jer..owg tua pun sama kot..ahahaha

Yanna said...

Weewwwitttt...Ingin nak cari Nek pakai bikibi...ahahahahhaaaa!!Jgn marah!!ngee ^__^

Yanna said...

bikibi=bikini(aku da mula slh eja baliks..muahahahahhaaaaa!!)