Saturday, September 11, 2010

Salam Aidil Fitri

Dear valued customers and visitors,

Di kesempatan ini Nek mohon ampun dan maaf kalau ada terkasar bahasa, tersilap kata selama kita bergurau senda

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua muslimin dah muslimat dimana jua anda berada

Credit to Malim for the Raya e card. Thank you again dear:)

Love,
Nek

28 comments:

Juana said...

Assalamualaikum Nek,
Selamat hari raya & maaf zahir batin.

Nek Rock said...

Yooo Juana dear wsalam,

Nek pun minta maaf ya, Selamat Hari Raya, muahh

Sheena Saini said...

nice....

slamat hari raya nek.. sorry if menyusahkan, mulut ter-laser, dan ape2 yg ter lagi lah ye..

Nek Rock said...

Cakkk sheena dear,

Nek pun sama lah yaa, kot terrrrrrrr banyak sangat terrrr kan kan, Selamat hari raya, muahhh

Camii said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari Camiii jugerrkk... Meowww!

p/s- naper tak boh eyeshadow ijau pucuk fisangggg :P

Dak Angus said...

Nek...

haha sebelum mintak maaf kita gelak dulu tauu (haha larikkkkk).. ooo tahun ni kad raya ada semula dah ekk taik lalat manis tuu hehe (x aci ni.. mcm chipsmore Malim edit ekk).. tapi mcm biasa masehhhh VOGUEEEEEE dan mudaaaa.. peewitt.. :D

Kita mintak maap n ampun yer nek.. sepanjang kenal nek dah nak masuk 3 tahun ni .. kalau2 ada terlebih gurau etc. :)..


** mmg cunn kad raya ni..pandai MK buat! :)

Nek Rock said...

- Yoo Cami meowwwwwww,

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin yaa, muahh

Pssttt eyeshadow fucuk fisang dah abis, lalallalaa

- Yooo dak Angus dear,

Ehh dah gelak2 lak dia ek...kekekeke, eh chop taun lefas kan ada gak taik magic Nek tu:)

Pssttt tak lama lagi Nek dah tambah umur lagi, tambah BESOR LAGI, pheww

Opss jap jer ek dah almost 3 taun, Nek pun minta maaf ya, kalau lah ada yang ter lebih gurau2

Oh yaa ngus, baju tu dari Izz, baju dari ko insyallah next year fulak, yehhh

**tak ada Malim, memang tak ber e kad lah Nek:)

MUMMY CHOP MINT said...

nek dearest, ereen ucapkan slmat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin...halalkan la semuanya ya??
makin mudo lak muko eh bersoghi-soghi. rambut lagi itam dari den...hehehe..(forever young)

dak angus said...

ooo tahun lepas ada taik lalat tahun sebelum tu kot yg xder hehe..
tp tetap cunnn.. ooo baju izz ekk?? waaa songket tuuu.. kepak kepak kepong kepong kepong kepong (haha munyik kompang) :).. tambah umur takper nek.. (duit raya pon btambah hehe).. :p

dak angus said...

ooo tahun lepas ada taik lalat tahun sebelum tu kot yg xder hehe..
tp tetap cunnn.. ooo baju izz ekk?? waaa songket tuuu.. kepak kepak kepong kepong kepong kepong (haha munyik kompang) :).. tambah umur takper nek.. (duit raya pon btambah hehe).. :p

Nek Rock said...

- Yooo Ereen dear salam,

Nek pun minta maaf ya kalau ada ada salah silap and yg terlebih terkurang tu sama2 lah halal k

Hati jer muda, tapi umur makin BIG numbers..kekeke

Take care Ereen and selamat hari raya, muahh

- Yooo Angus dear, haaa dak Izz mcm nak suruh Nek naik pelamin eh ngan baju songket@broket, kekekeke

Wit laya, alamak dah lama Nek tak dapat, pheww

~sheida~ said...

salam nek...

yuhuuuu....
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin!

p/s rambut raya eh...chunnnnnn

~sheida~

Mummy ranger said...

weee wittt..

nek, salam lebaran..cun sey gambo kad raya nih..kihkihkih dah puji2 ni leh dpt duit raya tak? hiks.

Farina said...

Salam nek cakkkk....

Nak wish dolu kat nek coz u tgh holiday kan...Selamat Hari Raya ye nek...sama la ni, farin nak mntk maap kalau ade slh silap terkasar bahasa ke masa tgh borak dgn nek....tp mcm x je kan nek kan kan..hehehehehhe...

hamboii x thn tgk gambo nek tuh, cun giler....sib baik x de max atas bahu tu...aksesori tmbh...hhehehehhe....sorry ye nek...;)

muahhsss

Nek Rock said...

- Yooo Shieda dear

Selamat Hari Rayaaaaaaaa, psttt rambut jer raya, ehhhee, muahhh

- Cakk Mummy Ranger dear, salam lebaran

Alamak nak wit raya ek, meh tunjuk IC kat Nek dulu, hehhe

- Yoooooo Farin dear

Nek pun minta maaf kalau lah ada yg terguris di hati semasa kita bergurau senda

Ehh kalau ada Max atas bahu, perghh sama jer kaler ngan baju Nek, ekkeeke

Selamat Hari Raya dear, muahhh

Anonymous said...

nek,

saya pun nak mintak maaf nek dan kawan2 yg saya dah lupa nama2 dorang... sejak nak kawen ni aku kena sindrom Nemo...

zul

TOKMA said...

SELAMAT HARI RAYA NEK....apa kabar yer nek...tokma harap nek sihat2 jer.

Tokma baru jer kuar spital nih..ada minor surgery kat tangan kiri..urat simpol2. Tapi raya tu tetap raya lah jugak. Tekak tak sakit...tangan jer yang sakit.

Cantik baju...cam penah nengok jer.
Nek...tokma ada e-mail nek something jikalau nek leh tolong.
Tak leh tak per. Salam

Nek Rock said...

- Yooo Zul dear

Nek pun minta maaf ya selama kita ber pot pet kalau ada terkasar bahasa

Erkkss ko dah lufaaaaaa sema nama dorang ke..ish ishhh makin dekat nak kawin dah kena sindrom fulak..kekeke

- Yooo Tokma dear SELAMAT HARI RAYA, maaf ku pinta yaa Tokma

Alamak Tokma kena CTS eh. Haaa sib simful2 kat tangan kan, kalau tekak bersimful susah skit tu nak raya kan kan:)

Psstt baju tu sarung jap jer nak amik gambo, eheheh

Ehh Nek tada terima any e mails pun, TOkma antor ke mana fulakkk, please re send it again yaa Tokma cayang. Take care, muahh

Anonymous said...

Nekkkkkkkkkkk,
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. Kalau ada salah silap selama ni maaf ye Nek.
Wah tahun ni ijau jugaaaaaaaa cuma eye shadow ikut kaler bunga kat baju..kaler silverrrrrr..u look gojeslah nek......

Take care..muah
-izz-

Nek Rock said...

Yooooo Izz dear, cakkk,

Psstttttttttttttttttt baju tu Izz tak kenal ke, tu yang Izz bagi Nek:)))

Pheww abis dah baju kaler ijau, so taun depan kena fakai kaler lain fulak..kekekeke

Nek pun minta maaf ya Izz kalau ada yang terguris dihati, Selamat Hari Raya and salam pada family, muahhhhh

Anonymous said...

Nek,
Yer Nek Is pasan baju tuh..hihihi..Look good on u lah.. *wink*
-izz-

Nek Rock said...

Cakkk Izz dear,

Zaman dulu2, owg pakai kain mcm ni time nak kawin jer ek, ehhehe

Psttt nasib muat lagi ooo sebab temfah kan awal last year, pheww

akupunyahal said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin.. halal yer nek selama berurus niaga... and Happy Birthday

Nek Rock said...

Yooo Malim dear,

Nek pun sama gak ya, minta halal segalanya dan Selamat Hari Raya

Thank you for the wishes:)

Hazelsyd said...

salam nek,

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin yea..

love from sydney!

Nek Rock said...

Yoo Hazel dear wsalam,

Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin dari Nek gak yaaa, muahhh

nazarita said...

Salam Nek.....
Bakar lemang sambil berdiri
untuk juadah di aidil fitri
nak hantar kad raya posman dah cuti
message kat sini je la jadi penganti
Selamat Hari Raya Maaf Zahir n Batin
muahhhhhhhhhhh..........n Happy Bornday!

Nek Rock said...

Yooo Eyta dear wsalam,

Kanak2 bermain polis sentri
Posman memang pun selalu cuti
Lemang ketupat juadah di aidil fitri
Terima kasih kerana mengingati:))

Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin and thanks for the wishes, muahh