Sunday, August 1, 2010

Vegas Girls - Miracle & Serenity

Mak oiiiiiii, Nek dah suruh dorang atur tepi dinding, pheww





Aiyooo Nek lom check lagi apa yang dorang bawak dalam all those bags



9 comments:

The Rambler said...

sapa tu nek? comeii

dak angus said...

hehe miracle datang lagiiiii wow weeee... hehe nek tu kakak/ adek dia ker??? banyaknyaaaaaaaaaaa kacutttttttttttt.. + bajuuuuuuuuuuu .. hahaha mcm nak g haji.. keke.. kalah artisss haha.. nekk nanti from time 2 time bleh upload lagi tau gmbr nih.. heheh suker kita tengokkk :)

Nek Rock said...

Yooo rambler dear,

Hehehe tu cucu pakcik, dari vegas:))

Oittt angus dear,

Aiyoooo itu serenity, adik pada miracle

Aku tanya depa, ni abis ke sema kacut bawak, depa jawap..no grandma still a lot at home, erkkss

Haa dok sini 2 weeks kot, adehhh lunyai mulut aku nak layan depa pot pet, letihhhhhhhh, ehehhe

Miss Practical said...

cute nyer, grandma kena ajaq 'how to travel light'.. hahaa..

Sheena Saini said...

Sangat cute lah nek.. diorang ni. Which is miracle and which is serenity?? umur dorang brape nek?

angus said...

hehe still a lot at home!! fuhhh bak sini sket hehe.. nek sok boring-boring tocangkan rambut dia laaa hehe.. sama jerrr mua dia nekk.. conpiuss kita :D

Nek Rock said...

- Yooo miss practical dear,

Huh kalau dok ngan grandma lama, sah ler dorang berjalan with just 1 backpack..kekekeke

- Yoo sheena dear,

Miracle is kakak - yang tinggi (going 5 in oct)

Serenity is adik (going 4 end of aug)

- Yooo angus dear

Aiyooo bab tocang2 ni, pheww nek tada skill ler, ambut dorang kiting halus tu, nek tak reti

Muka si serenity bulat skit and kuat makan dari si kakak..ekkekeke

Yanna said...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE!!!!! Hugs and kissess for then Nek!!

Nek Rock said...

Yooo yana dear cakkk:))

Haaaaaaa soh nek kasi hugs to them yaa, ni dorang dah lama zzzzzzz