Monday, September 20, 2010

Trip to White Mountains, AZ - Day 1




Leaves turning color - fall/autumn coming




White Mountains is about 3.5 hrs away dari rumah Nek. The White Mountains are rich in the history and heritage of the ancient indian. Ramai apache kat sini:))

The White Mountains are a popular summer destination for residents of Phoenix and Tucson escaping the heat. During winter ada snow kat sini.

8 comments:

Anonymous said...

home sweet home Nek...

Zul

Mummy ranger said...

nek,

leh buat special request tak tuk sorang apache?? hehehe..nak yg muda n encem sikit eh. kihkihkih

-kim-

Nek Rock said...

- Cakkkk zul dear morning,

Yehh home sweet home gak yg bes..ehehe

- Ofocot, kim nak request sowang apache ek, leh nanti nek pi lagi, nek soh dorang atur, nek filihkan yaaaaaaaaaa, hahaha

Anonymous said...

nekkkkkkkkkkkk lieen pi sana nanti tolong bwk gi sini occayyy kekekekekeke

Nek Rock said...

Haaaaaaa ya ya, nek bawak nanti k:))

Psttt bila nak mai??

Anonymous said...

lieen, nak ikut...

nek, agak2 cos nak gi Sun City dr Mesia berapa?

Zul

Nek, nyanyi lagu Country Roads tak sepanjang jalan...

Nek Rock said...

Oittt dak Zul pun nak itot eh, meh meh

Ishh cost dari Msia mana Nek tau, kalau dari sini tau gak ler...ehhehe

Nyanyiiiiiiiiiiiii, mak pakcik naik keta ngan kami, dia kata ehh air apa Nek minum kasi dia skit leh..sebab happy jer..ahhahaha

KHAKISHOPPING said...

nek....bestnyerrrr....bila lah dapat sampai sini.....cantik tul view