Sunday, February 6, 2011

Keep It Up!

I am proud of myself, by eating right, lose weight and feel great. Keep it up!


Love,
Nek

15 comments:

sheida said...

wow nek! amaxing....
ah-chun nyerr...
keep it up! muachsss

Nek Rock said...

Cakk Shieda dear TQ,

Yessssss Nek made it, alalallaala:)

rin dak angus said...

Nekkkkkkkkkkkkk!!

18 kali rin refresh page nih!! ingatkan gambar sapa ter-squeeze tadik haha.. bila zoom dan mengezoom lagi.. (nampak taik lalat) hah! kompem ini nek!!

peeeeeeeewitttttttt dah kurussssssssssssssssssssssss....
aiseymen tercabar kita ni nek!! :D

ringan laa flight balik mesia kali nihh.. leh bwk barang US banyak2 hehe.. cayala nek!!

skali lagik.. peewitt peewitt.. ingatkan kakak dak MAX tadi :p hehehe

kerengga_kurus said...

nekkkkkk!!! i lap u nekkk!!! nek sangat la marvelous and sexy the vass!!! nanti datang KL kita dating ea nek.. pakai sexy2 wa nak amik gambar peluk2 sama nek..muahhhh!!!!

miss u nek!!
-kenge-

mami mia said...

I like Nek.. How did u do it? Boleh jadi inspiration ni...

ann said...

Congratulations Nek! Cun-melecun...you definitely look at least 10 years younger..

Do you mind sharing your secrets with us? pleaseeeee....

zany said...

nek, congrats!
Idola kurus ku sekarang.

Nek Rock said...

Dak Angus - ko kena zoom kasi beso eh, taik lalat tu tak leh kecut lak, badan Nek jer kecut..kekekekekeke. Haa tu ler kot lah dah kecut ni, Nek leh fakai 5/6 lai baju, ringan skit bag kan:) Haaaaaaaa ni mak tiri dak MAX, hahahahaa

Kenge - misssssssssssss uuuuuuuuuu muahhh, haa nanti kita date lagi yaa, ehh skang leh muat dah kot felok2, eekekekeke

Mami Mia - ubah cara makanan ke healthy food and exercise, insyallah everyone can do it. TQ for dropping by, muahh

Ann - TQ dear, yehhhhhhhh Nek boleh buat, u can do it too dear. Tada secret, cuba Ann click under *labels and click love*, yg ada gambo Nek previously, kat situ ada Nek tulis

Zany - TQ dear, gooooooooooo Zany, set a goal and u can do it!!

zatil said...

Phewittttttt...solid the molid..

OMG,of course u'll feel great kan Nek..Nice bod = confidence..

Kepp it up Nek..Happy for u!

Me is still struggling. Giving my self till June..:)

j0t said...

*tenyeh2 mata* :o

Nek Rock said...

Cakkkk Zatil dear:)

Yehhhhhh that is so true, more confidence in ourself:)

TQ dear, YES u can do it, just keep moving Zatil, muahh

Nek Rock said...

Erkss Jot, kang tenyeh2 mata ko nampak Nek lagi selim, kekekekee

iffazainal said...

feeeeeeeewiiiiittttttttttttt!!!!! MANTAP!!!! apakah rahsia anda? kekekekek..

lepas ni senang ah pesan baju ngan nek.. kalau nek ngam iffa pun ngam!! :P

Nek Rock said...

Oppsss cakk Iffa,

Mantap dan padat eh, berkat Nek menyarung Premium Beautiful(PB) non stop for 4 months (about 8 hrs per day) even pi gym..kekekeke. Oppss jangan tatau, dulu laci kurus kan pakai PB bertaun2, yehhhhhhhh sekarang dah disarung semula oleh tuan punya:)

Wahh sonang keje den huh, size dah sama, lalalallaa

Bunga Emas said...

Phewwwwww!cantiknya.meletop!!