Tuesday, March 29, 2011

Cuti Cuti Malaysia!

Dear valued customers and visitors,

  • Nek will be away from March 29th - May 29th 2011.
  • Nekrock's Boutique will resume business in June 2011.
  • Nek's contact number in Malaysia - 012 379 5790


Love,
Nek



20 comments:

DeLinn said...

apa ke nombornya hehehe. takpa, nanti kalo nak mintak kat dak lieen je

Nek Rock said...

Kekekee Delin, yang Nek tau 012, belakang2 nya, not sure..hahaha

Haa fandai ko, nanti cari jer dak Lieen:)

Moi said...

nek balik sini bawak menda2 utk sale tak? kalau ada kasi tau no

Nek Rock said...

Psstt Moi dear,

Ada gak lah sikit2 yang akan Nek bawa, nanti nek letak phone number bila dah sampai Msia ok:)

Camii said...

Meoowww...

Nek Rock said...

Cakk Cami dear:)

Meowwwwwwwwwww, lalala

Anonymous said...

balik kampung... ooo... balik kampung... welcome home Nek... huahahaha3...

Anonymous said...

lupa...

Nek dah buat schedule calender lawatan rasmi belum...

senang nak join mana2 event rasmi Nek nanti...

huahahha3... nangis Rosmah M. dengar...

Nek Rock said...

Erkkss ni sah di Zulwell ek si Anon ni..kekekke

Balik kamfunggggggggg OOoooOOOOOooo balik kamfungggggggggggg hati girangggggg:)

Lawatan resmi, perghhh mcm melawat kawasan lak..hahaha

Kat umah Aida confirmed - 23/4

Anne said...

selamat balik Nek!

Nek Rock said...

TQ Anne, muahhh:)

zatil said...

Nek, ada can la bersinggung bahu ngan nek kat memane nie..

Nek Rock said...

Eh Zatil dear, lom tido..ehhee

Kot lah tersenggol kat mana2, jerit jer lah nama Nek eh:)

Anonymous said...

ada apa 23/4 tu nek... lawatan muhibah sambil ada pesta tuppaware ke?...

Nek Rock said...

Ha Zul 23/4 tu ada parti *tipuware* kekeke, kalau ko free boleh lah mai yaa:)

~sheida~ said...

aloooo nek rock cayang!
welcome home....
home~shweet~home~
klu ada gathering habaq2 ler...mana tau leh jumfa2 & berkenalan..hehehehe

muachssss....

Nek Rock said...

Yoo Shieda dear,

TQ, nanti Nek letak phone number ya, kalau ada masa insyallah kita jumfa:)

sempoii said...

selamat pulang nek..kalau ada party taperware ajak la saya..

Nek Rock said...

Cakkk Poi dear,

TQ for the wishes, nanti kalau ada parti *tipuware* bahagian BANGI mesti dorang calling Poi:)

Ainul said...

jom jumpa nek ")..

ainul kt shah alam ..