Monday, July 25, 2011

Special Request Closing Date - July 24th, 2011

Dear valued customers and visitors,

As Ramadhan is approaching and Hari Raya Aidil Fitri is coming Nekrock's Boutique is launching a SPECIAL REQUEST. Requests are welcomed now until 24th July 2011. This dates will give Nek ample time to ship merchandise in time for Raya.



Love,
Nek

12 comments:

Anonymous said...

Hai. ...nek,b4 this murni Ada beli bag cole haan nek....thn 2009.....n I love the beg very much.....for this year muni nk Tanya dulu the web site lv http://www.louis-vuitton-store.org/louis-vuitton-monogram-canvas/cheap-louis-vuitton-mirage-speedy-m95586-shoulder-bags-p-1969.html....ni betul ke harganya.....n original ke....if yes original boleh ke nk order dgn neck rock....please let me know dear...

Nek Rock said...

Yoo Murni dear salam:)

Oppss that website is not a authentic LV's bags, LV tak pernah ada sale ya dear

For LV, Murni go to their official website as below, tapi price in USA and Malaysia tak banyak berbeza, so do check price kat Msia dulu k

http://www.louisvuitton.com/

Anonymous said...

ok....nek...nasib baik saya xbeli...hehe...nek please qoute this price....kasut cole haan...http://www.colehaan.com/colehaan/catalog/product.jsp?sizeDescription=&catId=100&productId=396040&productGroup=396041&pwpHash=shop,pwp,c-100/f-4294966924/ipp-40/pn-2&scrX=0&scrY=131....from murni

Nek Rock said...

Adeh Murni dear, for price quote please email Nek the exact url so that senang Nek boleh click jer:)

Anonymous said...

ok...nanti sya qoute the url....lg satu nek, muni nk tanya kalu special order for clark nek layan tak.sbb muni tgk clark.us tgh sale.please let me know.

Nek Rock said...

Adeh Murni, lebih mudah e mail Nek ya, kadang kat sini tak terpandang lak under comments:)

Nek amik order apa saja yg boleh di pos ke Msia and from a trusted website ok. TQ

Anonymous said...

Hi Nek. U tkde fb ker? If ade, what is it? Thanks.

Nek Rock said...

Yoo anon dear,(mm sapa ni ek)

FB Nek - Hafidzah Byfield, please do message and kenalkan diri ya:)

Uncle said...

Nek.

ada fb ya.......kejap sampai!

Anonymous said...

Ok Nek. Thanks. Jap lg I request yer. :)

Nek Rock said...

Erkkss Uncle skodeng kat sini eh kekeke:)

Anon dear - FB what is your ID? Nek accept yg Nek kenal jer k:)

Anonymous said...

Salam Nek, sorry.. Hari tu lupa nk introduce myself masa tanyer pasal your fb account hari tu.. My name is Istima.. I dh request.. Pls add me.. So sorry to trouble u..