Wednesday, August 17, 2011

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011/1432



Dear valued customers and visitors,

Salam Aidil Fitri buat pelanggan-pelanggan yang ku hormati.

Sekeping kad buat pengganti diri.

Nek mohon ampun dan maaf kalau ada terkasar bahasa atau tersilap kata yang tidak disengajai.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011/1432.


Credit to Malim for the Raya e card. Nek really appreciate it, TQ


Love from Phoenix, Arizona
Nek

11 comments:

Anonymous said...

Nek.. U look so beautiful and elegant in the raya card..macam datin-datin..

i dah terima the charity sale package and dah baca artikel pasal u kat majalah Harmoni... Kagum dgn ketabahan u mengharungi cabaran hidup...

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir dan Batin...


Ann

Nek Rock said...

Cakk Ann dear,

TQ for dropping by, Nek rasa yg jadik elegant tu pasal kad tu lawa so owang nya tumpang semangkok skali..kekeke

Nek jual ya Ann and TQ again for the charity purchase. Itu lah serba sedikit cerita macam mana Nek bertapak di sini:)

Selamat hari raya, maaf zahir dan batin, muah

Anonymous said...

Selamat Hari Raya Nek..

Dah kurus la..bertambah cun..hehe..

Anonymous said...

heheh...kat atas tu saya.. yaya

Nek Rock said...

Selamat Hari Raya Yayaaaaaa, lama tak psstttt Nek ya:)

Hehehe Nek dah kuyus skang, yehhh

Take care Yaya, muahh

BALQIS QASEH CLOSET said...

selamat hari raya kepada u sis....i ingat masa puasa nak order brg kat u...tapi i off kan...so nanti kita deal after raya nanti ea...so take care dear...maaf zahir batin.....

rin said...

Nek camat ari raya nek.. nanti rya makan banyak2 tau biar gumuksss sikit.. hehe... Maap zahir batin..

akhir kata "kata raya tahun ni pakai baju rin bagi??isk isk tak siap lg ker?? hehe.. kalau tak siap celet arrrrrrrrrrrrrr"

Nek Rock said...

Dear Balqis Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin

Nek masa puasa memang off niaga, actually 1 week before puasa dah tutup order ya. Nanti abis jer puasa Nek buka pintu kedai:)

TQ for dropping by ya and the wishes, muahh

Nek Rock said...

Aikk Rin, Camat hari rayaaaaaaaaa, what makan manyak eh, NO NO NO more gemuks like fomfuan *sumo* kekeke

Pssttt baju ko kasi tu dah ciapppppppp, nak tau masa pi amik baju tu kan, baju tu besooooooo, so tailor kena alter, dia kata about 6" buang...phewww. Insyallah kalau Nek beraya nanti Nek fakai aaa baju tu:))

Gambo ni kan Nek songlap jer dari Majalah Harmoni..kekekeek

Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin ya Rin, muahh

Liza SLB said...

nekkk selamat hari raya..i lapp you....you look really gorjes in your new raya look....huhuuhuhuh...am waiting until you resume buss

Nek Rock said...

Yoo Liza dear,

Selamat Hari Raya to you too. TQ TQ new look dari pompuan *sumo* eh..kekekee

Business will resume insyallah first week of September:)

Maaf zahir & batin, muahh